Extra diensten


Het voornaamste doel van onze dienstverlening is een oplossing vinden voor al van uw behoeftes. Dat doen we dankzij een nauwkerige opvolging van uw subsidiedossiers.

U vertrouwt het beheer van uw subsidieaanvragen in alle veiligheid aan ons toe. Zo mag u op de voornaamste gefocust blijven: het succes van uw onderneming.

Hebt u liever een forfaitaire facturatie of eerder een maandelijkse afbetaling van de diensten gleverd in het kadervan onze samenwerking? Dit wordt op voorhand door beide partijen vastgelegd in een contract.

Vastgoedonderneming

Voor ondernemingen die onroerende goederen beheren, bieden we de volgende diensten aan:

  • EPB-certificaten;
  • elektriciteitscertificaten;
  • verwarmingsketelcontrole voor conformiteitsattesten;
  • CERGA-certificaat;
  • verhuur of verkoop van uw goed.

Opstart van uw onderneming

Wilt u een zaak opstarten in België? Dan stellen wij u twee formules voor:

  1. U bevindt zich in België: met het Pack BE bespaart onze dienst Flying Enterprise u heel wat verplaatsingen door het volledige administratieve beheer van de overgang van natuurlijk persoon naar rechtspersoon, dankzij zijn Vrij Ondernemingsloket die voor alle nodige inschrijvingen zorgt.
  2. U bevindt zich in het buitenland: met het Pack CE buigen we ons over het financiële plan en brengen wij alle administratieve verplichtingen in orde om uiteindelijk in uw naam een nieuwe onderneming op te starten in België.

Bedrijfsadministratie

U zoekt iemand om hem de administratieve verplichtingen toe te vertrouwen zodat u volop meerwaarde aan uw bedrijf voort kan creëren? Dan is één van de volgende packs voor u weggelegd:

  • Bronze: domiciliëring van uw onderneming en administratief beheer van uw correspondentie.
  • Silver: bovenop de diensten uit het Bronze-pack, verlenen we Micro-Consulting. Maand na maand verstrekken we advies voor de uitbouw en optimalisatie van uw bedrijf.
  • Gold: wij nemen het hele administratieve beheer voor onze rekening. We stellen een fiscaal adviseur ter beschikking en handelen de lopende contractonderhandelingen af. Ook voor het projectbeheer staan we in, denk aan digitalisering, continu onderhandelingen en HR-gerelateerde projecten.